Единственият начин да има правителство е контактна група,  контактни групи

...
Единственият начин да има правителство е контактна група,  контактни групи
Коментари Харесай

Борисов: Единственият начин да се състави правителство е чрез контактни групи

" Единственият метод да има държавно управление е контактна група,  контактни групи преди президентът Радев да връчи мандати. " Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред публицисти по време на визитата си в Широка лъка.

Според Борисов, би трябвало да е ясно какъв брой ще са целите, какъв ще е хоризонтът на държавното управление - може да е до май, уточни Борисов.

" Не стане ли по този метод, няма да стане нито с първия, нито с втория, нито с десетия мандат. Сядаме и решаваме по какъв начин ще наподобява, след това могат да се организират всевъзможен тип съвещания. " - добави той.

" Чудят се по какъв начин Радев да го вкарат в играта от страната на неприятните. Ние с Радев сме най-големите съперници, тези (ПП – бел. ред) не са. Той е учил за президент, не да прави държавни управления. За какво ходихме на избори? " - попита Борисов, като прикани: " Нека се съберем, контактните групи и да се разберем ще има ли държавно управление, кой ще е министър председател. "

Той разяснява и законопроекта за понижаване на цената на бензина с 1 лев: " В Народното събрание ще вкараме един проектозакон, който да звучи като Закон против свръхпечалбата, които се получават от съветските компании. "

Борисов посочи, че методът, по който ще стане, ще визира освен физическите лица, а и бизнеса. Възможността за това ще се обезпечи и посредством Фонда за енергийна сигурност.

" Убеден съм, че сътрудниците от „ Да, България ” ще желаят да измият срама. Убеден съм, че те ще са първите, които ще се включат, сподели още Борисов във връзка законопроекта, който следва да бъде импортиран в понеделник.

Убеден съм, че и другите партии ще се включат, тъй като на никой не му е прелестно да отиват по 5 милиарда за съветската федерация по време на война, а българите да вадят по 3 лева от джоба си за бензин. " - сподели още водачът на ГЕРБ.

Той предложи на Делян Добрев да търси необятна поддръжка и в случай че би трябвало да внесе документа дружно с други парламентарни групи. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР